Céginformációk

1990-ben alapított Mérnökiroda vagyunk. Célunk hogy segíthessük Partnereinket műszaki- és  termékfejlesztési, a karbantartási és beruházási elképzeléseik megvalósításában. Az elmúlt évek során - megrendelőink jóvoltából - több olyan feladat megoldásában vehettünk részt, ahol a működő technológiai folyamat gazdaságossá tétele, a környezeti terhelés csökkentése volt a cél.

Fontos tapasztalatokra tettünk szert az ipar számos területén, segítettük partnereinket a beruházási költségek optimalizálásában. Igyekezetünk a vevői elképzelések megvalósításához szükséges legjobb minőség szállítására irányul. E téren folyamatos beruházásokat végzünk azért, hogy a növekvő elvárásoknak meg tudjunk felelni

A Marketinfo célja:

Úgy véljük az emberek az érzést vásárolják meg tőlünk, melyben részük van amikor termékeinket ‚s szolgáltatásainkat használják. Legfőbb célunk tehát, hogy partnereink elégedettek legyenek, és úgy gondolják:

a MARKETINFO minőség, szolgálat!

Egyes termékeinket bevizsgáltatjuk minősítő intézetekkel. Az anyagvizsgálatokra és ellenőrzésekre független, akkreditált laboratóriumokat kérünk fel. Ezt vevőink és a magunk biztonsága érdekében elengedhetetlennek tartjuk.

VEVŐSZOLGÁLAT-ot működtetünk Salgótarjánban annak érdekében, hogy az információk termelésbe való visszacsatolása és vásárlóink kiszolgálása a termék használata közben is minél zavartalanabb legyen. A nagyobb számban szükséges alkatrészeket, segédanyagokat raktárainkban tartjuk, ahonnan saját eszközeinkkel, illetve postai úton szállítunk.
Területi képviseleteinkkel is az Önök kényelmét igyekszünk szolgálni, hiszen így az ország több városából közvetlen kapcsolatot tartunk vevőinkkel. Látogatásaink alkalmával figyelemmel kísérjük termékeink működését, utóéletét. A felmerülő igényekre így gyorsan tudunk reagálni.

1995-től szállítjuk termékeinket az MSZEN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított minőség-irányítási rendszerünkben.

Kivonat Minőségpolitikánkból (legfontosabb napi feladataink e téren):

- A MARKETINFO minőségügyi rendszerének szabvány szerinti működtetése,  munkatársaink minőségügyi szemléletének  elmélyítése.

- A termékminőség fedezetét biztosító tervezési, szervezési, ellenőrzési   folyamatok működtetése és összehangolása.

- Olyan szerződéskötési rendszer alkalmazása, amely maradéktalanul érvényesíti   partnereink minőségügyi követelményeit.

- Felkészültségünk folyamatos fejlesztése, célorientált képzéssel.

Elérhetőségeink:

MARKETINFO Vevőszolgálat
Salgótarján, Rákóczi u. 1-9.
Levélcím: 3100. Salgótarján, Pf.: 304.

Tel/fax: +36 32 420-372
Mobil: +36 30 9574-724
Web: www.marketinfo.co.hu
E-mail: mir@marketinfo.co.hu

Képviseleteink:

Terotechnik - Gyöngyös
Tel/fax: +36 37 317-602
Mobil: +36 30 9555-912
E-mail: terotechnik@gmail.com

HELIR - Kikinda, Szerbia
Tel/fax:
0381 23029401
E-mail: helir.robex@gmail.com

Partnereink véleménye tevékenységünkről:

" A Mátrai Erőmű Részvénytársaság köszönetét és elismerését fejezi ki azért, hogy tevékenységével messzemenően segítette társaságunkat az 1999. évi termelési eredményei elérésében és retrofitprogramja megvalósításában."
Valaska József MERt

"... a homok útjába szűrőt állítanak és szemcse legyen a talpán amelyik az ötmikronos szűrőréseken áthalad. Hála a bátonyterenyei ECOFILT MIKROFILTER szűrőt előállító cégnek."
Dávid János MOL Rt.

"... itt találhatóak a MARKETINFO által gyártott ECOFILT MIKROFILTER-ek ... e szűrőrendszer a két mikronnál nagyobb porszemek áthaladását gátolja meg."
Albert Viktor Vegyipar c. szaklap

"... az elmúlt évek során társaságunk iránt tanúsított kiváló szolgálatukat és a kialakult egyéni, korrekt jó kapcsolatot megköszönjük"
Hódosi József Pécsi Erőmű Rt

Szerb partnereink mondják rólunk

szűréstechnika

 

   

 

© Marketinfo 1990-2019